Campanie de promovare a medierii la nivel naţional, 26 iunie 2013

consiliul-de-mediereStimaţi colegi,

Consiliul de Mediere intenţionează ca în data de 26 iunie 2013 să desfăşoare o amplă acţiune de promovare a medierii prin distribuirea de pliante informative în municipiile – reşedinţă de judeţ, centrate pe rolul medierii şi pe aducerea la cunoştinţa publică a intrării în vigoare la data de 1.08.2013 a textului legal.

Vă rugăm să vă alăturaţi eforturilor noastre de promovare a medierii în rândul cetăţenilor şi al instituţiilor publice din toată ţara.

În acest sens, rugăm asociaţiile profesionale să se mobilizeze şi până la data de 17 iunie, ora 16 p.m. să trimită pe adresa de e-mail felix.ciocan@cmediere.ro o listă cu mediatorii voluntari care doresc să participe la eveniment -unde să fie cuprinse şi nr. de telefon şi adresa de e-mail a fiecăruia- . De asemenea, rugăm asociaţiile să-şi desemneze un reprezentant al grupului de voluntari şi să indice datele de contact ale acestuia pentru relaţia cu Consiliul de Mediere.Reprezentanţii desemnaţi de asociaţii vor fi contactaţi în data de 18 iunie pentru stabilirea detaliilor.

În vederea desfăşurării coerente a acţiunii, în judeţele unde există mai multe asociaţii implicate, în urma consultărilor ce vor avea loc, acţiunea se va desfăşura în comun, independent de apartenenţa voluntarilor. Mediatorii care independent de opţiunile asociaţiilor îşi vor declara disponibilitatea de a participa la acţiune se vor înregistra la adresa de e-mai de mai sus, urmând să-şi furnizeze datele de contact pentru a putea fi puşi în legătură cu grupul constituit. Pentru desfăşurarea în bune condiţii a acţiunii este nevoie orientativ de 15-20 de voluntari pentru fiecare judeţ.

Consiliul de Mediere, Comisia de Promovare

Daca vreti sa aflati mai multe despre mediere, va recomandam sa rasfoiti acest site sau sa sunati cu incredere la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact  .

Mediator  Petru Mustateanu – Bucuresti  2013

(Visited 15 times, 5 visits today)

Sigur va mai intereaza si :