Onorariu mediator promotional

 

Cu toate ca onorariul de mediator practicat de Biroul de Mediator Petru Mustateanu din Bucuresti este permanent un onorariu decent, corect, accesibil oricarui cetatean din Bucuresti , in perioada vacantei judecatoresti acesta va fi redus la jumatate. Onorariu  de mediator promotional oferit de Biroul de Mediator Petru Mustateanu este parte a unei strategii de promovare a medierii in Bucuresti iar pentru volumul mare de solicitari estimate pe perioada promotiei, alaturi de mediatorul Petru Mustateanu va mai fi prezent un numar de cinci mediatori practicieni, dispusi sa isi ofere serviciile de mediere contra unui onorariu promotional in perioada vacantei judecatoresti din acesta vara.

Biroul de Mediator Petru Mustateanu s-a impus in Bucuresti prin onorarii decente pentru servicii profesionale, rapide si de calitate, de foarte multi ani. Biroul de Mediator Petru Mustateanu se afla in topul mediatorilor cu cea mai mare rata de suscces din Bucuresti, avand un procent de acord ce claseaza biroul in primele locuri din Bucuresti privind raportul de acorduri incheiate prin mediere.

Daca ceea ce cautati este un mediator cu experienta in Bucuresti, ce practica onorarii de mediere decente , va rugam sa va programati la o sedinta de mediere apeland unul din numere de telefon afisate la datele de contact prezente pe aces site.

Pentru a afla mai multe despre precedura medierii va recomandam urmatoare articole :

-Sfaturi mediere

-Onorariu Mediator Tarife mediere

-Medierea obligatorie 2012

-Ce fac atunci cand merg la mediator ?

-Divortul prin mediere si interesul superior al copilului

-Cat este onorariul unui mediator ?

-Tarife divort prin acordul partilor prin mediere

-Cum sa obtii maximul intr-un proces de mediere ?

Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

e-mail:

pepimustateanu@yahoo.com

PRIMESTE NOUTATI PE E-MAIL !

Powered by
Easy Automatic Newsletter Lite v2.7.2

Mediator Bucuresti Mediere

BIROU MEDIATOR BUCURESTI