Lumea mondena prefera medierea ?

 

Ca mediator in Bucuresti constat ca multe personalitati din lumea mondena prefera medierea ca modalitate de rezolvare a conflictelor indiferent de intensitatea acestora. Personal, am fost mediator pentru conflicte diverse, de la renegocieri de contracte, intarzieri de plata, neonorarea promisiunilor sau a clauzelor contractuale, dar si conflicte pe probleme de cuplu, ori conjugale.

Care este secretul pentru care multe personalitati prefera medierea ?

Spre diferenta de justitia clasica, medierea ofera un mare avantaj : CONFIDENTIALITATEA !

Iar confidentialitatea mediatorului nu este o oferta, si nici o clauza suplimentara in contractul de mediere. Confidentialitatea este unul din principiile de baza ale medierii, este o sarcina obligatorie pentru mediator !

Presa tot mai dornica sa prezinte cititorilor sai subiecte spumoase vaneaza salile judecatoriilor si ale tribunalelor, unde sedintele sunt publice, pentru a afla detalii picante despre viata persoanelor mondene.

Medierea se desfasoara in cadru privat, de regula in biroul mediatorului, iar confidentialitatea persoanelor si a subiectelor prezente in mediere se garanteaza contractual.

As putea spune ca, in ultimul an, ca mediator,  sunt asaltat de persoane celebre din  politic , business ori din showbiz, cu probleme din cele mai diverse. Iar medierea are solutii pentru fiecare problema in parte.

Imi incepusem cariera in mediere sub auspiciile promovarii gresite a medierii de acum sase ani : “la mediator e mai ieftin “, iar pentru asta ma temeam ca voi fi solicitat de cei care nu isi permit un avocat.

Acum sunt  “ mediatorul vedetelor “ si cred ca medierea in Bucuresti este recomandata de confidentialitate mai mult decat de pret.

Un alt argument pentru care medierea este solicitata este flexibilitatea mediatorului. In functie de intelegerea la care ajung cu partile implicate in mediere locatia nu trebuie sa fie oligatoriu biroul de mediator in care imi desfasor activitatea. Am incheiat conflicte prin mediere in sali de sedinte, in livinguri discrete, in birouri de firma si chiar in birourile unor avocati. Deasemenea pot tine sedintele de mediere dupaamiaza sau seara in functie de programul partilor aflate in mediere. Personal prefer sedintele de mediere dupaamiaza pentru ca partile aflate in mediere sa nu fie presate de timp in detrimentul tehnicilor de mediere.

 

De ce lumea mondena prefera medierea ?

Pentru ca medierea este solutia moderna, confidentiala, necostisitoare, rapida, si care se bazeaza pe respect fata de personalitatea fiecarui individ !

Daca vrei sa afli mai multe despre mediere apeleaza la un mediator. Informarea despremediere este gratuita.

Mediator Petru Mustateanu – Bucuresti 2012.

Sigur va mai intereaza si :

 • Mediator in BucurestiMediator in Bucuresti
  Mediatorul din Bucuresti are sanse reale sa practice medierea mai mult si mai diversificat decat mediatorul din celelalte orase ale tarii. Pe de o parte numarul mare de locuitori din Bucuresti ofera o...
 • mediatorMediator din Bucuresti
  Medierea in Bucuresti presupune o activitate pentru mediator mai intensa decat pentru orice mediator dintara. Ca mediator in Bucuresti, orice profesionist in mediere se confrunta cu conflicte mult mai...
 • Esalonarea platilor prin mediereEsalonarea platilor prin mediere
  Incidentele de plata rezolvate prin mediere reprezinta o practica uzuala in Bucuresti in ultimii ani. Esalonarea platilor prin mediere a fost solutia prin care furnizorul a reusit sa isi incaseze sume...
 • Medierea cu firmele de recuperari de credite Medierea cu firmele de recuperari de credite
  Cum sa scap de firmele de recuperari de credite ? Poate un mediator sa ma ajute atunci cand sunt in fata unei executari silite ? Exista un mediator in Bucuresti specializat in medierea conflictelor cu...
 • Unde gasesc un mediator in Bucuresti ?Unde gasesc un mediator in Bucuresti ?
  Mediatorii din Bucuresti sunt prezenti pe Tabloul Mediatorilor din Bucuresti despre care stim, teoretic cel putin, ca este prezent in zona de afisaj a fiecarei judecatorii de sector din Bucuresti , a ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Translate this site:

e-mail:

mediator.mustateanu@facebook.com

PRIMESTE NOUTATI PE E-MAIL !

Powered by
Easy Automatic Newsletter Lite v2.7.2

Mediator Bucuresti Mediere

BIROU MEDIATOR BUCURESTI