Cabinet Mediator Bucuresti

Cabinet Mediator Bucuresti

Suntem o echipa de specialiști în drept ce urmărește să furnizeze clienților săi servicii de cea bună calitate la standardele internaționale ale profesiei.

Ne place să credem că serviciile noastre de mediere vor fi întotdeauna o îmbinare a multiplelor cunostinte în domeniul juridic si cel psihologic cu entuziasmul unei echipe tinere, având drept principal scop satisfacerea nevoilor clienților noștri.

Echipa noastră este formată din specialiști ce au o vastă experiență in mediere ca profesie spiho-juridica având practic o largă înțelegere a nevoilor juridice ale clienților noștri.

Mediatorul construieşte o atmosferă pozitivă, de încredere, din primul moment în care părţile păşesc în biroul său şi menţine această atmosferă pe toată durata sesiunilor de mediere.

Biroul nostru de mediere, situat în plin centrul Bucureştiului,  pe Splaiul Unirii, vă pune la dispoziţie un spaţiu deosebit, care asigură confidenţialitatea desfăşurării medierii, precum şi toate serviciile psiho-juridice aferente. ( Birou Mediator Unirii )

În ceea ce priveşte autentificarea acordului de mediere, actului de partaj voluntar sau a oricăror altor înscrisuri, venim în sprijinul clienţilor noştri prin oferirea tuturor serviciilor juridice, biroului nostru avand o cloaborare contractuala cu case de avocatura si birouri notariale din Bucuresti pentru a oferi clientilor nostri servicii complete fara costuri suplimentare .

Misiunea noastră

Misiunea noastră este ca prin calitatea serviciilor prestate clienților noștri să devenim un furnizor important de mediere din Bucuresti, iar standardele impuse de noi să devină un punct de referință în domeniul medierii.

În ducerea la îndeplinire a misiunii la care ne-am angajat vom fi întotdeauna deschişi nevoilor clienților noștri şi vom căuta împreună cele mai bune soluții pentru fiecare din problemele dumneavoastră.

Confidențialitate

Echipa noastră este pe deplin dedicată păstrării celui mai înalt nivel de confidențialitate în ceea ce privește întreaga activitate prestată cu scopul de a îndeplini solicitările clienților noștri, atât în cursul medierii, cât şi după ducerea la îndeplinire a misiunii noastre.

Valorile

Etică, Experiență, Profesionalism, Spirit de echipă.

Daca vreti sa aflati mai multe despre mediere, va recomandam sa rasfoiti acest site sau sa sunati cu incredere la unul din numerele de telefon afisate la datele de contact prezente pe acest site .

Mediator Petru Mustateanu- Bucuresti 2013

(Visited 15 times, 1 visits today)

Sigur va mai intereaza si :

  • 15 sfaturi și idei de marketing pentru firmele mici de avocatură si mediere15 sfaturi și idei de marketing pentru firmele mici de avocatură si mediere Fără îndoială că cea mai bună persoană care te poate sfătui într-o anumită privință este cea trecută deja prin ceea ce încerci tu să faci. Deci, cine știe cel mai bine despre marketing-ul […]
  • Mediator BucurestiMediator Bucuresti Daca ati ajuns pe acest site inseamna ca doriti ca neintelegerile, problemele, conflictele, litigiile dumneavoastra sa se finalizeze cu o intelegere pe cale amiabila, in scurt timp si fara […]
  • Divort fara taxa de timbruDivort fara taxa de timbru Asa cum stim, taxa de timbru pentru divortul la judecatorie nu mai este de 39 de lei pana acum ci a crescut, cuantumul acesteia fiind chiar mai mare decat taxele de divort care se platesc […]
  • Încredinţarea copiilor minori în caz de divorţÎncredinţarea copiilor minori în caz de divorţ Medierea este calea cea mai bună pentru un divorţ rapid, fără complicaţii,lipsit de elemente traumatizante. Divorţ prin mediere Am ajuns în pragul unui divorţ. Dorim să trecem uşor […]
  • Divortati ca soti, impreuna ca parintiDivortati ca soti, impreuna ca parinti Cel mai adesea, după o casnicie nereușită, auzim în preajma noastră că divorțul înseamnă finalizarea unui capitol din viața noastră și începutul altuia. Cu siguranță din anumite puncte de […]